Parkeren op de luchthaven van Zaventem

Geplaatst op 17-01-2023

Categorie: Reizen en recreatie

Boek tijdig online en dan geniet je van volgende tarieven Gent Zaventem ca 85 retour ca 160 / Antwerpen Zaventem ca 75 retour ca 130. Quick Parking is een fijne oplossing. De parking bevindt zich dichtbij de terminal en heeft een heel scherpe prijs. In 5 minuten brengt de shuttlebus je van en naar de terminal. Shuttle rijdt voor iedereen apart. Je betaalt 36 voor 3 dagen 72 voor een week of 89 voor 10 dagen. Dag en nacht 24/7. De auto staat veilig op een beveiligde en altijd bewaakte parking. Er is altijd plaats en u hoeft uw sleutel niet achter te laten. Reserveer nu reserveren en annuleren zonder kosten kan tot 20 min voor aankomst. Zaventem aankomsten kunnen nog wel eens uitlopen vanwege file vanuit de hoofdstad. Plan dus een vertrek vanuit huis op tijd in om op tijd te arriveren.

Airport Parking Connections

Parkeren op de luchthaven. Parkeer snel comfortabel en goedkoop op de luchthaven van Zaventem. Geen zin meer om eindeloos naar een dure parkeerplek te zoeken? Of te wachten op een bus en met al jouw bagage een flink eind te moeten lopen? Dan zijn de voordelige tarieven bij Quickparking ideaal voor jou! Reserveer nu je parkeerplaats. Een professioneel team van reisexperts staat je graag te woord. Tel 070 23 33 13. Ma-Vr 900-1900 Za 1000-1700. 32 070 23 33 13 contactcenter@connections.be.

Parkeren Zaventem Vergelijk Prijzen

Helaas niet allemaal op loopafstand van de vertrekhal en/og voor een betaalbare prijs. Deze parkeerplaatsen zijn verdeeld over 7 locaties met ieder hun eigen prijs en afstand. Daarnaast zijn er nog parkeermogelijkheden bij Interparking Car Hotel Zaventem Quick Parking Zaventem en Air Parking. Omdat we ons richten op vakantiegangers gaan we uit van parkeermogelijkheden voor een dag en langer. Hierdoor kom je al snel in het lang parkeren Zaventem uit. Dure parkeerplaatsen waar je per uur betaald nemen we dan ook niet mee op deze website. Er zijn meerdere manieren om te reizen vanaf Zaventem Airport. Een treinstation bevindt zich in de kelderverdieping of je kun jezelf door vrienden of familie af laten zetten maar de makkelijkste en snelste manier is altijd nog gebruik maken van een parking.