Andre RieuAbonneren op Andre Rieu

No results found

Informatie

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief eventuele verzendkosten (€ 12,50 voor aangetekend en verzekerd verzenden binnen Nederland en België). De verzendkosten worden berekend nadat u uw tickets of arrangementen heeft geselecteerd in uw winkelwagen.

Tickets Nederland biedt altijd aangrenzende (zit)plaatsen aan, u zit of staat dus altijd bij elkaar tenzij dit duidelijk anders staat aangegeven bij de product-tekst op de desbetreffende bestelpagina. Bij geplaceerde zitplaatsen of staanplaatsen kunt u geen exacte stoel- of rijnummers aangeven. Tijdens de laatste stap van het bestelproces kunt u wel in het vrije tekstveld uw voorkeur aangeven, zodat wij kunnen proberen aan uw voorkeur te voldoen. Het is echter geen garantie om de gevraagde stoel- of rijnummers te ontvangen.

Tickets Nederland is wederverkoper van tickets. Haar aanbod betreft doorverkochte tickets. Op alle bestellingen bij Tickets België is onze Ticket Garantie van toepassing. Prijzen van de aangeboden tickets zijn conform marktwaarde en worden gebaseerd op basis van vraag en aanbod. Dit houdt in dat de prijs kan afwijken van de originele prijs.

Indien er wijzigingen plaatsvinden over een evenement waarvan u bij ons tickets heeft aangekocht, dient u uzelf op de hoogte te stellen. In het speciaal bij voetbalwedstrijden vinden er af en toe wijzigingen plaats. Houdt hiervoor de website van de betreffende voetbalclub in de gaten. Indien een evenement wordt afgelast en geen vervangend evenement plaatsvindt, dient koper zich tot Tickets Nederland te wenden, teneinde het aankoopbedrag van het ticket aangekocht bij Tickets Nederland retour te ontvangen.

Concert tickets

André Rieu

André Léon Marie Nicolas Rieu, oftewel André Rieu is al ruim twintig jaar populair over de hele de wereld. André Rieu is zelfs één van de best verkopende artiesten ter wereld. André Rieu reist samen met zijn Johann Strauss Orkest de gehele wereld rond voor zijn concerten. De orkestleider en violist André Rieu is wereldberoemd. Hij begon met vioolspelen toen hij vijf jaar oud was en met zijn ongekende talent speelt hij nu de grootste zalen vol. Jij kunt ook een concert van André Rieu bijwonen! Wilt u tickets voor André Rieu Live in concert, bestel dan uw kaarten voor André Rieu bij Tickets Nederland en Tickets Belgie. De tickets bestel je online bij Tickets Nederland en Tickets Belgie via www.ticketsnederland.nl en www.ticketsbelgie.be.

André Rieu concerten

André Rieu geeft concerten over de hele wereld. André Rieu geeft naast de vele concerten in Europa ook concerten in onder andere Brazilie en Zuid Afrika. Het bijwonen van een live André Rieu concert is een ervaring om nooit te vergeten. Gelukkig kunt u op de website van Tickets Nederland en Tickets Belgie de officiele kaarten reserveren voor André Rieu concerten. Kijk op de website van Tickets Nederland voor actuele concertdata van André Rieue en bestel vandaag nog uw tickets voor André Rieu live in concert! Bij TicketsNederland.nl kun je beste kaarten bestellen voor André Rieu concerten in verschillende steden. Kies de beste plaatsen en na betaling van je kaarten krijg je deze kaartjes verzekerd en aangetekend thuisbezorgd. André Rieu geeft concerten in Nederland en de rest van de wereld. Bestel uw André Rieu tickets voor de concerten in Nederland en Vorst Nationaal Brussel en in het Sportpaleis Antwerpen in Belgie online bij Tickets Nederland en Tickets Belgie.

André Rieu Tickets

De grote doorbraak van André Rieu kwam in 1994 met de Tweede Wals uit de Suite voor Variété orkest van Dmitri Sjostakovitsj. Dit werd de eerste wereldhit van André Rieu. Vanaf dat moment reist André Rieu met zijn orkest de hele wereld over. Tijdens de concerten van André Rieu krijgt u naast klassieke muzie, onder andere salonmuziek, popmuziek, operertte en soundtracks te horen. Voor iedere muziekliefhebber zijn de André Rieu concerten een ervaring om nooit te vergeten. U kunt uw tickes veilig en gemakkelijk online bestellen bij Tickets Nederland en Tickets Belgie. Bestel uw André Reu tickets op www.ticketsnederland.nl en www.ticketsbelgie.be. Na uw bestelling van André Rieu kaarten, worden uw tickets voor André Rieu live in concert per aangetekende post naar het door u opgegeven adres verstuurd.