ArrangementenAbonneren op Arrangementen

No results found

Informatie

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief eventuele verzendkosten (€ 12,50 voor aangetekend en verzekerd verzenden binnen Nederland en België). De verzendkosten worden berekend nadat u uw tickets of arrangementen heeft geselecteerd in uw winkelwagen.

Tickets Nederland biedt altijd aangrenzende (zit)plaatsen aan, u zit of staat dus altijd bij elkaar tenzij dit duidelijk anders staat aangegeven bij de product-tekst op de desbetreffende bestelpagina. Bij geplaceerde zitplaatsen of staanplaatsen kunt u geen exacte stoel- of rijnummers aangeven. Tijdens de laatste stap van het bestelproces kunt u wel in het vrije tekstveld uw voorkeur aangeven, zodat wij kunnen proberen aan uw voorkeur te voldoen. Het is echter geen garantie om de gevraagde stoel- of rijnummers te ontvangen.

Tickets Nederland is wederverkoper van tickets. Haar aanbod betreft doorverkochte tickets. Op alle bestellingen bij Tickets België is onze Ticket Garantie van toepassing. Prijzen van de aangeboden tickets zijn conform marktwaarde en worden gebaseerd op basis van vraag en aanbod. Dit houdt in dat de prijs kan afwijken van de originele prijs.

Indien er wijzigingen plaatsvinden over een evenement waarvan u bij ons tickets heeft aangekocht, dient u uzelf op de hoogte te stellen. In het speciaal bij voetbalwedstrijden vinden er af en toe wijzigingen plaats. Houdt hiervoor de website van de betreffende voetbalclub in de gaten. Indien een evenement wordt afgelast en geen vervangend evenement plaatsvindt, dient koper zich tot Tickets Nederland te wenden, teneinde het aankoopbedrag van het ticket aangekocht bij Tickets Nederland retour te ontvangen.

Concert tickets

Altijd al eens een wedstrijd van FC Barcelona bezoeken, maar niet naar Barcelona willen reizen alleen voor een voetbalwedstrijd? Tickets Nederland en Tickets Belgie bieden u de oplossing!

Arrangementen
Door de verschillende samenstelling van de arrangementen, is er voor ieder wat wils. Bijvoorbeeld, een wedstrijd van FC Barcelona, Real Madrid of Manchester United in combinatie met diverse kunst en/of culturele activiteiten. Misschien wilt u gewoon een stad bezichtigen voor de prachtige restaurants en winkels. Tickets Nederland en Ticekts Belgie maken dit mogelijk in overleg met u!

Inoud van het arrangement

- Vlucht;
- Accommodatie;
- Toegangsbewijzen;
- Speciale wensen.

Contact
Voor een op maat gemaakt arragement kunt u vanuit Nederland contact opnemen met de arrangementen afdeling van Tickets Nederland 0900 20 20 400 (45 c / pm) en www.ticketsnederland.nl/arrangementen. Vanuit België kunt u contact opnemen met de arrangementen afdeling van Tickets Belgie via 070 tot 659 013 (50 c / pm) en www.ticketsbelgie.be/arrangementen.