ConcertenAbonneren op Concerten

Pagina's

Pagina's

Informatie

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief eventuele verzendkosten (€ 12,50 voor aangetekend en verzekerd verzenden binnen Nederland en België). De verzendkosten worden berekend nadat u uw tickets of arrangementen heeft geselecteerd in uw winkelwagen.

Tickets Nederland biedt altijd aangrenzende (zit)plaatsen aan, u zit of staat dus altijd bij elkaar tenzij dit duidelijk anders staat aangegeven bij de product-tekst op de desbetreffende bestelpagina. Bij geplaceerde zitplaatsen of staanplaatsen kunt u geen exacte stoel- of rijnummers aangeven. Tijdens de laatste stap van het bestelproces kunt u wel in het vrije tekstveld uw voorkeur aangeven, zodat wij kunnen proberen aan uw voorkeur te voldoen. Het is echter geen garantie om de gevraagde stoel- of rijnummers te ontvangen.

Tickets Nederland is wederverkoper van tickets. Haar aanbod betreft doorverkochte tickets. Op alle bestellingen bij Tickets België is onze Ticket Garantie van toepassing. Prijzen van de aangeboden tickets zijn conform marktwaarde en worden gebaseerd op basis van vraag en aanbod. Dit houdt in dat de prijs kan afwijken van de originele prijs.

Indien er wijzigingen plaatsvinden over een evenement waarvan u bij ons tickets heeft aangekocht, dient u uzelf op de hoogte te stellen. In het speciaal bij voetbalwedstrijden vinden er af en toe wijzigingen plaats. Houdt hiervoor de website van de betreffende voetbalclub in de gaten. Indien een evenement wordt afgelast en geen vervangend evenement plaatsvindt, dient koper zich tot Tickets Nederland te wenden, teneinde het aankoopbedrag van het ticket aangekocht bij Tickets Nederland retour te ontvangen.

Concert tickets

Concert kaarten

Bestel tickets voor alle populaire en spectaculaire concerten in Nederland, België, Frankrijk, Engeland en Duitsland op TicketsNederland.nl en TicketsBelgie.be. De officiele kaarten voor de concerten van de grootste artiesten, zoals Lady Gaga, Justin Bieber, Roger Waters, Andre Rieu, Madonna, Adele en Caro Emerald zijn beschikbaar bij Tickets Nederland en Tickets Belgie.Bij Tickets Nederland en Tickets België kunt u eenvoudig en veilig alle concert tickets online boeken. Betaling van de kaarten kan met iDeal, creditcard, Paypal en bankoverschrijving. Zoek uw favoriete concert met behulp van het zoekvak aan de bovenkant van onze site en bestel uw tickets.Voor alle andere grote evenementen in Nederland, België, Frankrijk, Engeland en Duitsland, bieden wij concertkaarten.

Concert tickets

Concert kaarten bestel je veilig en gemakkelijk online bij Tickets Nederland en Tickets Belgie. Met onze betrouwbare ticketservice bent u verzekerd van de beste kaarten voor de grootste concerten. Bezoek het een van de velen fantastische concerten van Nederlandse of internationale bodem en beleef een onvergetelijk live optreden als echte fan. Deze internationale top artiesten geven fantastische concerten. Tickets Nederland en Tickets België wensen u alvast veel plezier bij de Nederlandstalige concerten!U kunt uw tickets veilig en gemakkelijk online bestellen bij Tickets Nederland en Tickets België. Bestel uw tickets bij Tickets Nederland en Tickets Belgie via www.ticketsnederland.nl en www.ticketsbelgie.be.